3/1/18

ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ «ΠΑΡΑΠΡΟΕΔΡΕΙΟ» ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΟ ΕΚΠ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ «ΠΑΡΑΠΡΟΕΔΡΕΙΟ» ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ
ΟΙ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΣΤΟ ΕΚΠ

            Κατά παράβαση του Νόμου και της από 8/12/2017 Απόφασης Προσωρινής Διαταγής του Μονομελούς Πρωτοδικείου Πατρών, φαίνεται να συνεδρίασαν χθες 9 μέλη της Προσωρινής Διοίκησης, για να «ανασυγκροτήσουν» πραξικοπηματικά, παράνομα, αντικαταστατικά και ανήθικα, το εκλεγμένο και διορισμένο από το δικαστήριο Προεδρείο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας. Στόχος η υφαρπαγή αξιωμάτων, που δεν τους αποδόθηκαν ούτε μέσα από εκλογικές διαδικασίες και συσχετισμούς δυνάμεων, ούτε βεβαίως από το δικαστήριο. Πολλώ δε μάλλον σε παρατάξεις της μειοψηφίας…

            Αυτές οι μειοψηφικές παρατάξεις, σε συνεργασία με δύο (2) καιροσκόπους συνδικαλιστές, επιχειρούν αντιδημοκρατικά και λυσσαλέα, δια της επιβολής του χάους, να θέσουν στην ανυπαρξία το Ε.Κ.Πάτρας. Τέτοιους κρίσιμους καιρούς για την εργατική τάξη, έχοντας μέρα παρά μέρα απολύσεις συναδέλφων και βλαπτικές μεταβολές, το μόνο που τους απασχολεί είναι η σύγχυση, η διάλυση του Ε.Κ.Πάτρας και η δημιουργία μειοψηφικών συσχετισμών.
            Εμείς δεν αναγνωρίζουμε τη νομιμότητα της διαδικασίας και δεν νομιμοποιούμε το παράνομο «Προεδρείο» τους.
            Μπορεί οι «εφιάλτες» να έχουν επιφέρει αυτό το αποτέλεσμα στην Δευτεροβάθμια Συνδικαλιστική Οργάνωση των εργαζομένων της περιοχής μας, καιροσκοπώντας και υπονομεύοντας εδώ και τρία χρόνια μία εξαιρετικά δημιουργική θητεία, όμως όλες αυτές οι «μπαγαποντιές», τους τονίζουμε ότι έχουν «κοντά ποδάρια», αφού τελικός κριτής είναι οι εργαζόμενοι και οι Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις μας, που θα τους αποδοκιμάσουν ηχηρά στις επικείμενες εκλογές.


Από το Ε.Κ.Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.