29/3/18

Για άλλη μία φορά δεν τηρήθηκαν από την Κυβέρνηση οι υποσχέσεις για την επίλυση της ομηρίας των Εργαζομένων στο «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δυστυχώς για άλλη μία φορά δεν τηρήθηκαν από την Κυβέρνηση οι υποσχέσεις για την επίλυση της ομηρίας των Εργαζομένων στο «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ», διότι απ’ ότι φαίνεται δεν υπάρχει πολιτική βούληση, ώστε να δοθεί οριστικό τέλος και να μετατραπούν οι συμβάσεις εργασίας τους από ορισμένου χρόνου σε αορίστου. Οι εργαζόμενοι για ένα τρίμηνο από Ιανουάριο 2018 έως Μάρτιο 2018 παραμένουν απλήρωτοι και «ακάλυπτοι».

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας κάλυψε τη μετακίνηση των Εργαζομένων του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που είχαν σήμερα στην Αθήνα. Στη συνάντηση που ακολούθησε με τον Υπουργό Εσωτερικών, κ. Πάνο Σκουρλέτη παραβρέθηκαν με τους Εργαζόμενους η Πρόεδρος του Ε.Κ.Πάτρας, κα Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου και ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΓΣΕΕ, κ. Δημήτριος Καραγεωργόπουλος.
Αυτή την ώρα τα Προεδρεία των Σωματείων του «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» έχουν προβεί σε κατάληψη στο Υπουργείο Εσωτερικών και οι Εργαζόμενοι έχουν κλείσει και τα δύο Υπουργεία, Εσωτερικών και Εργασίας, γιατί υπάρχει εμπαιγμός και αισθάνονται προδομένοι. Το Ελεγκτικό Σώμα δεν ενέκρινε την παράταση του προγράμματος αφήνοντας εσκεμμένως κενό για το α΄ τρίμηνο 2018.
Οι εργαζόμενοι δεν θα φύγουν εάν δεν δικαιωθούν.


Από το Ε.Κ.Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια θα ελέγχονται, πριν από τη δημοσίευσή τους, για κακόβουλες και υβριστικές φράσεις, από εξουσιοδοτημένο διαχειριστή της ιστοσελίδας. Σας ενημερώνουμε ότι ενδέχεται να μην δημοσιευθεί σχόλιό σας το οποίο θα κριθεί οτι περιέχει κακόβουλο ή υβριστικό περιεχόμενο.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.